Ablakcsere Budapest

Ablakcsere Budapest, és környezetében a mi esetünkben azonos az ablakcsere akció fogalmával. Hosszú évek eredményes munkáját, megelégedett ügyfelek nagy számát tudhatjuk magunk mögött a régióban, bízvást a precíz munkában, jó minőségben, kedvező árakban.

Ablakcsere esetén milyen ablakot szeretnék, és hova?

Szakmai segítség az ablakcsere útvesztőjében:
Panel, és régi tégla építésű lakásoknál, házaknál, amennyiben a külső homlokzat nincs, vagy nem lesz szigetelve úgy ablakcsere esetén tökéletes egy 70 milliméteres 5 légkamrás ablak 4 -16 – 4 es ARGON + LOW-E üvegezéssel.

Egy szigetelt homlokzati épületnél helyes döntés az ablakcsere elvégzéséhez a 80 milliméteres 6 légkamrás ablak 4 – 16 – 4 – es üvegezéssel, de fokozható a szigetelés az ablak legnagyobb felületével a  4 – 16 – 4 – 16 – 4 – ARGON + LOW-E üvegezéssel.

Új építésű házaknál a 2018 as EU-s előírásoknak megfelelő nyílászárók jöhetnek szóba a zöld könyv akadálytalan kiállítása érdekében.

Ezek a nyílászárók 80 milliméteres profil vastagsággal, 7 légkamrával 4 – 18 – 4 – 18 – 4 -LOW-E + ARGON üvegezéssel készülnek.

Az ablakcsere árak időnként változhatnak ezért kérem, hogy konkrét megrendelés előtt, legalább egy hónappal kérjen árajánlatot akár hétvégén is telefonon, vagy e-mail-ben. A megrendelésben szereplő ablakcsere összege már nem változik!

Weblapunkon a teljes kínálatot megtalálja, kérem, hívjon, és legyen Ön is a több száz megelégedett ügyfelünk egyike, és használja ki ablakcsere akció lehetőségeit!

Köszönöm, hogy időt szentelt ránk.

A munkálatokat, kívánságának megfelelően Á-tól Z-ig végezzük.

ÉRDEKEL.
ÁRAJÁNLATOT KÉREK.

Laptetőre